top of page
  • Writer's pictureMarc Remus

Dutch edition available now

The Dutch version of "The Chocolate Clouds" is now available as paperback or Kindle.I am very excited to announce that for the first time my book was translated into Dutch. Translator Missy Veerhuis from Almere created a fantastic edition for Dutch kids. She worked together with me on this version for many months. More information in Dutch about Missy below:

Missy Veerhuis woont met haar dochter Zoë en katten in Almere. Ze is altijd al dol geweest op het lezen van boeken en op de Engelse taal.


Door haar functie in de logistiek bij internationale bedrijven kon ze haar liefde voor de Engelse taal dagelijks gebruiken. En om te ontspannen las ze veel Engelse boeken.

Na de geboorte van haar dochter Zoë besloot Missy om vanuit huis te gaan werken, zodat ze tijd voor haar dochter had. Ze besloot toen om haar 2 passies samen te voegen en haar droom te volgen om boeken te gaan vertalen.

Ze doet dit inmiddels al een aantal jaar met veel plezier en ze heeft al meerdere kinderboeken en boeken voor volwassen vertaald.


Bij Missy en Zoë thuis is Missy de zoetekauw en dol op koekjes en eet Zoë liever veel fruit, wat ze ook gewoon de hele dag mag pakken. Missy vond het erg leuk om het boek De chocoladewolken te vertalen en Zoë kan niet wachten om het te kunnen lezen.


Comentários


bottom of page